Nya numret av Lingonet, Krösatågens ombordtidning, är här. I vinternumret fokuserar vi på landsbygdsföretagandet i Krösaland – häng med till ekologiska gårdsbutiken i Häradsköp, låt dig inspireras av läckra quiltar och ta en titt i Åsas tomtebod. Just det här numret har även distribuerats direkt till hushållen i Jönköpings och Kronobergs län. I samarbete med Lindqwist Kommunikation. Det fina omslaget är gjort av Bildinredning, Mattias och Maria Bokinge.

Vintervila

2016-11-12

Vintervila

Viking i Landsbro fortsätter att leverera vacker vila. Den här annonsen har nyligen gått i DI Weekend. Text, Jordbruket, grafisk form, Anna Vestman, Hundra Svart.

Nya vingar för Fenix

2016-11-10

Nya vingar för Fenix

I år firar Vaggeryds eget gymnasium, Fenix kultur- och kunskapscentrum, 20 år. Inför höstens gymnasieval fick Jordbruket förtroendet att producera och skriva den nya utbildningskatalogen som fått formen av ett magasin. På ettan Fenix mest kända ”alumn”, matkreatören Lisa Lemke. Bilderna inuti katalogen (dock ej omslaget) är tagna av Vaggerydsfotografen Mattias Bokinge och Tinna Ahlander har stått för grafisk form.

Släkten är värst!

2016-11-10

Släkten är värst!

Hook GKs klubbtidning Teeningen produceras av Jordbruket pro bono. I det här numret skyltar vi med klubbens två klart lysande stjärnor – Martina Edberg, amatör som spås en lysande framtid, och hennes mer etablerade farbror Pelle, spelare på Europatouren. Foto av Örjan Henriksson och grafisk form av Tinna Ahlander.

Träkänsla

2016-11-10

Träkänsla

I ett kommande reportage för Stora Ensos leverantörstidning Excellent och Sydveds Aktivt Skogsbruk, publiceras mitt reportage om trä som material i byggnadsvården. Örjan Henriksson har fotograferat vackra trädetaljer och Anna Vestman, Hundra Svart står för styling och fotoregi.

Reportage för Proton

2016-11-10

Reportage för Proton

Proton Group med huvudkontor i Värnamo ger regelbundet ut sin koncerntidning Protonen. Till det här numret gjorde undertecknad en intervju med koncernchef Magnus Biesse om gruppens förbättringsarbete och resan från ”Good to Great”.

Ny webb för PEN Interiör

2016-06-29

Ny webb för PEN Interiör

Nyligen lanserade inredningsmästarna på PEN Interiör sin nya webb med fokus på mässmontrar, butiker, restaurang och showroom. Ett helhetskoncept, helt enkelt. Text Jordbruket och design PEN Interiör Inhouse.

Pop up på Noma

2016-04-27

Pop up på Noma

Branschöverskridande samarbeten är numera vardagsmat. Allt fler varumärken väljer att tänja på sin identitet och sin verksamhet i jakten på nya mervärden för kunderna. Modeföretaget driver restaurang i butiken och restaurangen öppnar butik… Den som inte vill gå hela vägen, väljer att samarbeta med ett varumärke som har gemensamma värderingar. I det här numret av Fagerhults magasin The Innovator, med fokus på retail, skriver jag om konvergenstrenden och om samarbetet mellan danska superkrogen Noma och modemärket Club Monaco. I samarbete med Fagerhult Inhouse.

Kinnarps hållbarhetsrapport

2016-04-05

Kinnarps hållbarhetsrapport

Med ett genomtänkt hållbarhetsarbete skapar Kinnarps positiva effekter i alla led – för människor och för miljön. Hållbarhetsarbetet bedrivs strukturerat inom ramarna för projektet ”The Better Effect”. Nu finns den nya upplagan av hållbarhetsrapporten ”The Better Report” för läsning och nedladdning på Kinnarps hemsida. Jordbruket har ansvarat för texterna och för produktionen står Kinnarps Inhouse. Grafisk design av Anna Vestman, Hundra Svart.